Kasvipohjaiset kebabmakkarat

Ainesosat: vesi, herneproteiini, kauraproteiini, rypsiöljy, peruna-tärkkelys, stabilointiaine (E461), bambu- ja intialainen teelehtikuitu, karrageeni, hiivauute, sipuli, valkosipuli, happamuudensäätöaine (etikkahappo), punajuurijauhe, paprikajauhe, savustettu paprika, suola, oregano, meirami, kumina, kuivattu minttu, mustapippuri.

 

Ravintosisältö per 100 g
Energia: 916 kJ / 219 kcal; Rasva: 13,7 g, josta tyydyttynyttä: 1,5 g; Hiilihydraatit: 5,9 g, josta sokereita: 0,6 g; Ravintokuitu: 3,1 g; Proteiini: 10,4 g; Suola: 1,1 g

 

Säilytys- ja käyttöohjeet
Säilytys alle +6 astetta.
Avaamisen jälkeen käytettävä 2 päivän sisällä.
Paista pannulla tai grillaa keskilämmöllä noin 4–6 min.